Graafinen suunnittelu

Ulkoasun suunnittelu

Toteutan visuaalista suunnittelua yritysilmeistä tapahtumiin sekä painettuihin ja digitaalisiin medioihin – pieniin ja suuriin tarpeisiin. Tavoitteenani on antaa kohtuuhintaista, yksilöllistä ja laadukasta suunnittelupalvelua yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Työskentelen erityisesti yksinyrittäjien, pienten yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Visuaalisen ulkoasun merkitys on ratkaiseva

Suunnittelen sinulle logon ja värimaailman, ja valitsen sopivan kirjainlajin edustamaan ilmettäsi. Tarjoan paino- ja mainosmateriaalien suunnittelua: käyntikortit, kansiot, mainokset, flyerit, esitteet, bannerit, roll-upit, teippaukset, hinnastot, julisteet, menukortit, messuteltat ja muut painotuotteet.

Ulkoasun suunnittelu ei ole pikkujuttu​

Yrityksen kiinnostava ja uskottava visuaalinen imago toimii käyntikorttinasi. Ulkoasu herättää aina tunteita ja mielikuvia, ja siksi on tärkeää, että sen suunnittelussa lähdetään liikkeelle perusasioista eli siitä, millainen yrityksesi haluaa olla ja miten yrityksesi haluaa viestiä. Visuaalinen suunnitelma tehdään yhdistämällä yrityksen arvot ja tavoitteet – se toimii suunnittelutyön punaisena lankana, jonka avulla toteutamme juuri sinun yrityksellesi oikeanlaiset graafiset sovellukset selkeäksi ja yhtenäiseksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi, jolla erotut eduksesi.

Hampaasi hammaslääkäriaseman tunnus.