Nettisivujen toteutus

Teen nettisivuja, joita on helppo päivittää itse

Suunnittelen sinulle ja yrityksellesi laadukkaat nettisivut yhdessä sovitun strategian mukaisesti ja liiketoimintasi vaatimuksia kuunnellen. Selkeä ja johdonmukainen rakenne takaa parhaan käyttäjäkokemuksen ja tehokkaan hakukonenäkyvyyden. Nettisivusi toteutetaan helppokäyttöiseen WordPress-julkaisujärjestelmään. Tällöin voit helposti lisätä sivuille uuden uutisen tai päivittää vaivattomasti teksti- ja kuvasisältöä. Responsiiviset nettisivut toimivat mutkattomasti kaikilla päätelaitteilla.


Nettisivujen hintaan vaikuttaa moni eri tekijä

Koska suunnitteluprosessi on monivaiheinen kokonaisuus, nettisivuston hintaa määrittää jo pitkälti se, miten paljon eri vaiheisiin panostetaan. Tutustu nettisivupaketteihin, niiden sisältämiin ominaisuuksiin ja hintoihin. Hinnat ovat esimerkkejä, ja pyytämällä saat juuri sinulle räätälöidyn ja yksilöllisen tarjouksen.

Edulliset nettisivut hintaan 750 €. Nettisivupaketti sisältää responsiivisen sivuston, WP-julkaisujärjestelmän, teeman asennuksen pienillä muutoksilla One Page-mallin mukaisesti. Lisäksi yksi vapaavalintainen lisäosa, hakukoneoptimointi ja yhteydenottolomake. Näyttävät nettisivut hintaan 1250 €. Nettisivupaketti sisältää responsiivisen sivuston, WP-julkaisujärjestelmän, teeman asennuksen yrityksen ilmeen mukaiseksi. Lisäksi 4-6 sisältösivua, joihin tuotat sisällön itse, sekä kaksi vapaavalintaista lisäosaa, hakukoneoptimointi ja yhteydenottolomake. (Hintoihin lisätään alv 24 %)
Yksilölliset nettisivut logolla hintaan 2300 €. Nettisivupakettiin kuuluu yrityksesi logon suunnittelu, responsiivinen sivusto, WP-julkaisujärjestelmä, jolla voit hallita sivustoa helposti itse – saat käyttökoulutuksen ja tuen. Lisäksi 6–8 sisältösivua omien tekstiesi ja kuviesi pohjalta sekä kolme vapaavalintaista lisäosaa, hakukoneoptimointi ja yhteydenottolomake. (Hintoihin lisätään alv 24 %)

Sivun alkuun.